Lilypie - Second Birthday

Monday, March 25, 2013

Menjelang Cuti Sekolah~

Cuti sekolah baru je mula. Baru 2 hari rasenya aku menikmati cuti sek ni. Tapi semalam ahad, hari yg sgt pack, kenduri sane sini + kesihatan yg tak bape mengizinkan ( dok selsema n bersin je). Esok dah selasa. Namun, cuti sekolah bagi seorang GURU tak lah seseronok yang disangka. Kerja2 perlu dibereskan dan disetelkan even cuti pun. Antara keje yang aku nak setelkan ialah key-in data segak, markah pbs untuk 5 buah kelas, taip minit mesyuarat pibg n taip kertas soalan exam..

Hari ni aku dah berjaya key in data segak. Yeay,satu keje da setel. Yang kat atas tu gambar meja aku, melambak ha buku yg tak semak n fail yang tak diupdate lagi.. Selamat tinggal mejaku utk seminggu ni, aku kan merinduimu hehe.

No comments:

Post a Comment